Χαιρετισμός Προέδρου


Φίλοι επιβάτες,

Η καθημερινή μας προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε έχει αναδειχθεί αλλά και αναγνωριστεί έμπρακτα από εσάς τους εκατοντάδες επιβάτες που μετακινείστε με τα λεωφορεία μας καθημερινά.

Ωστόσο, στόχος για την Κ.Τ.Ε.Λ. Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε. είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε με τα λεωφορεία μας να βρίσκονται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών σας για τις μετακινήσεις σας.

Οι Γραμμές των δρομολογίων που εκτελούν τα λεωφορεία μας αποτελούν μία πραγματική εναλλακτική επιλογή μετακίνησης εντός κι εκτός του Νομού Μαγνησίας καθώς πλέον καλύπτουν ένα ευρύ δίκτυο διαδρομών που καλύπτει όχι μόνο κάθε σημείο του νομού αλλά και αρκετές από τις μεγαλύτερες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε για τις μετακινήσεις σας εντός κι εκτός των λεωφορείων, στους σταθμούς και στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία προχωρήσαμε στην καταγραφή των αναγκών και των εντυπώσεών σας μέσω ενός ερωτηματολογίου προκειμένου να ‘αφουγκραστούμε’ τις απαιτήσεις σας και τις όποιες εποικοδομητικές ιδέες έχετε για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του μεταφορικού μας έργου. Η συμμετοχή σας στην έρευνά μας αποτελεί το βασική πηγή όλων εκείνων των πληροφοριών που η αξιοποίησή τους θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξη των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Παράλληλα, στα πλαίσια του κοινωνικού προφίλ που μας διέπει τα τελευταία χρόνια καθιερώσαμε νέα πολιτική εκπτώσεων καθιερώνοντας τα οικογενειακά εισιτήρια παράλληλα με τις εκπτωτικές κάρτες πολλαπλών διαδρομών, τα φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια, τις εκπτώσεις για τους πολύτεκνους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς, επίσης, και τα στρατιωτικά εισιτήρια.


Περιμένοντας πάντα τη γνώμη και τα σχόλιά σας,

Σας καλούμε να σας μεταφέρουμε με τα λεωφορεία μας
σε προορισμούς μακρυά από το άγχος της πόλης.


Δημήτρης Στ. Κολυνδρίνης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Νέα & Aνακοινώσεις