Νέα & ΑνακοινώσειςΗ ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε. ενημερώνει ότι λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κορωνοϊό 
(COVID-19) και τους υποχρεωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από τις αρχές για τον περιορισμό της εξάπλωσής του, προχώρησε εκ νέου σε σχετικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων της, με ισχύ από το Σάββατο 28 Μαρτίου έως ότου επανεκτιμηθούν οι νέες συνθήκες από τα αρμόδια όργανα.

Κυριακές και αργίες θα εκτελούνται ΜΟΝΟ τα προγραμματισμένα δρομολόγια από/προς Αθήνα και Θεσαλονίκη


Οι τροποποιήσεις, μέσω μείωσης δρομολογίων, αφορούν τόσο στο τοπικό όσο και στο υπεραστικό δίκτυο προορισμών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Για πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων, διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στα 2421033254, 2421025527

Παράλληλα, όλες τις νέες ενημερώσεις θα τις λαμβάνετε μέσω των διαύλων επικοινωνίας της ΚΤΕΛ (www.ktelvolou.gr) και μέσω Facebook / Instagram, ενώ θα αναρτώνται ανακοινώσεις και στο www.theroute.gr

Με γνώμονα τις αναπόφευκτες συνθήκες που προκύπτουν λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των προληπτικών απαραίτητων μέτρων.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, κάθε επαγγελματικός κλάδος και κάθε άτομο ξεχωριστά πρέπει να συμμετέχει στην καταπολέμηση του ιού COVID-19 και η ΚΤΕΛ Μαγνησίας ακολουθώντας αυτή τη συμβουλή και τις συστάσεις των επαγγελματιών του χώρου της υγείας και τoυ ΕΟΔΥ, ενεργεί αναλόγως.

 

Νέα & Aνακοινώσεις