Νέα & Ανακοινώσεις

 

Η τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής και η ψυχραιμία συνιστούν τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για τη πρόληψη του κορωνοϊού 2019n-CoV, όπως ισχύει επί της ουσίας και για την εποχική γρίπη.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Μαγνησίας υπενθυμίζει το επιβατικό κοινό ότι ανέκαθεν συνεργεία καθαρισμού απολυμαίνουν τα σύγχρονα λεωφορεία πριν την κάθε διαδρομή, όπως και μετά το πέρας του ταξιδιού στο αμαξοστάσιό μας, αλλά και τους χώρους του κεντρικού σταθμού. Τα μέτρα καθαριότητας αποτελούσαν πάντα προτεραιότητά μας.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο εφαρμογής νέων μέτρων προστασίας για τον νέο ιό, η ΚΤΕΛ Μαγνησίας ενημερώνει ότι τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας απολυμαίνουν το εσωτερικό των λεωφορείων με ειδικό σπρέι.







Μέσω των διαύλων επικοινωνίας της ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε. θα επαναλαμβάνονται συνεχώς ενημερωτικά μηνύματα που θα υπενθυμίζουν τα μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής, που πρέπει όλοι οι επιβάτες να τηρούν ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κατ’ εφαρμογή οδηγιών του ΕΟΔΥ. 

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής




Bασικοί κανόνες από την Πολιτική Προστασία







Εκ της διοίκησης της ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας

Νέα & Aνακοινώσεις