Νέα & Ανακοινώσεις

Έπειτα από 7 μήνες έφτασε η μεγάλη στιγμή για επιστροφή στην νέα κανονικότητα με το τέλος του lockdown, το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και του τουρισμού, την κατάργηση των SMS, καθώς και την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας.

Πάντα με ασφάλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας, που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον επιβάτη, ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες του 2020 και του 2021, επανεκκινεί στο φουλ τις μηχανές της, προσθέτοντας νέα δρομολόγια, από την Παρασκευή 14 Μαΐου.

Ακολουθώντας τα Πρωτόκολλα και τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου Μεταφορών επεκτείνει τον πίνακα αφίξεων/αναχωρήσεων με συχνά δρομολόγια από και προς Βόλο, εξυπηρετώντας δεκάδες προορισμούς σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπως φυσικά και σε όλον τον Νομό Μαγνησίας.

Επανεκτιμώντας όλα τα δεδομένα και αφουγκράζοντας τις ανάγκες σας, θα τροποποιεί προς το βέλτιστον τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/5

https://theroute.gr/to-yperastiko-ktel-magnisias-tin-epom/

Μπορείτε απλά, εύκολα και γρήγορα να κλείσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας, επιλέγοντας τη θέση σας, ειδικά για μεγάλους προορισμούς, ενώ παράλληλα μπορείτε να καλείτε στα 24210-33254 και 24210-25527 για να κάνετε κράτηση. Δέσμευσή μας, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας μας, είναι η προσθήκη περισσότερων προορισμών στο σύστημα του e-ticket.Νέα & Aνακοινώσεις