Νέα & Ανακοινώσεις



Η τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής και η ψυχραιμία συνιστούν τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για τη πρόληψη της εποχικής γρίπης, όπως και του κορωνοϊού 2019n-CoV.

Στο πλαίσιο εφαρμογής επιπρόσθετων μέτρων προστασίας από τον νέο ιό, τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας απολυμαίνουν καθημερινά το εσωτερικό των λεωφορείων με ειδικό σπρέι, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, ιδιαίτερα τις χειρολαβές, τις πόρτες και άλλα σημεία της καμπίνας, όπως έχει ενημερώσει με πρότερη ανακοίνωσή της η ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Στα περισσότερα δρομολόγιά μας ο κάθε επιβάτης που ταξιδεύει μόνος του έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την απαραίτητη απόσταση από τον έτερο συνταξιδιώτη του.

Η μάχη μας είναι καθημερινή για την προστασία και την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων. Προέχει πάντα η τήρηση των βασικών κανόνων προσωπική υγιεινής.

Σας υπενθυμίζουμε κάποιες, βασικές χρηστικές οδηγίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στο πλαίσιο πρόληψης του COVID-19:

  1. Όταν ταξιδεύετε φροντίστε να τηρείτε αυστηρά τους κανόνες της ατομικής υγιεινής.
  2. Όταν βήχουμε ή φταρνιζόμαστε καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντηλο.
  3. Μην ταξιδεύετε αν έχετε πυρετό ή βήχα, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, σεβαστείτε τον διπλανό συνεπιβάτη σας και τους εργαζόμενους της Εταιρείας.
  4. Μην κάθεστε στα καθίσματα πίσω από τον οδηγό, διατηρείτε απόσταση από τον οδηγό. Προστατεύστε το προσωπικό του ΚΤΕΛ, ώστε η όποια εξέλιξη να μην επηρεάσει το συγκοινωνιακό έργο.
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες των υπαλλήλων μας. Δείξτε περισσότερη ανοχή και υπομονή.





Συνεργεία μας απολυμαίνουν καθημερινά τις καμπίνες των λεωφορείων




Νέα & Aνακοινώσεις