Νέα & Ανακοινώσεις


Η καθαριότητα και απολύμανση του στόλου μας αποτελούσαν ανέκαθεν προτεραιότητα και αυτή η πάγια επιλογή μας, στον τομέα της ασφάλειας, σε όλα τα επίπεδα, επιβραβεύεται από το επιβατικό μας κοινό.

Η τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής και η ψυχραιμία συνιστούν τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για τη πρόληψη της εποχικής γρίπης, όπως και του κορωνοϊού 2019n-CoV.

Στο πλαίσιο εφαρμογής επιπρόσθετων μέτρων προστασίας από τον νέο ιό, τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας απολυμαίνουν καθημερινά το εσωτερικό των λεωφορείων με ειδικό σπρέι, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, ιδιαίτερα τις χειρολαβές, τις πόρτες και άλλα σημεία της καμπίνας, όπως έχει ενημερώσει με πρότερη ανακοίνωσή της η ΚΤΕΛ Μαγνησίας.


Δείτε το ενημερωτικό βίντεο της ΚΤΕΛ Μαγνησίας:
https://www.youtube.com/watch?v=buOeutthJdg&feature=emb_title



Τα μέτρα απολύμανσης που λάβαμε εξαρχής, εντείνονται καθημερινά, και βρισκόμενοι σε ετοιμότητα χθες το βράδυ προχωρήσαμε προληπτικά στην απολύμανση των λεωφορείων με ειδικά σκευάσματα και απολυμαντικά σπρέι, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και από εξειδικευμένα εξωτερικά συνεργεία.



(Aπολύμανση στους εξωτερικούς χώρους από πιστοποιημένα εξωτερικά συνεργεία)


Παράλληλα, απολυμάνθηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του κεντρικού μας σταθμού (διάδρομοι, καθίσματα, χώροι αναμονής) για προληπτικούς λόγους, ώστε όλα τα λεωφορεία μας, αλλά και οι χώροι αναμονής-εργασίας της εταιρείας να είναι ασφαλείς τόσο για το επιβατικό κοινό, όσο και για τους εκατοντάδες εργαζόμενους μας.



(Απολύμανση στον χώρο αναμονής και τα εκδοτήρια)


Οδηγοί και προσωπικό της ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Μαγνησίας φροντίζουν για την καθαριότητα και στο αμαξοστάσιο, εφαρμόζοντας τα σχετικά πρωτόκολλα της εταιρείας εδώ και χρόνια, και είναι έτοιμοι να σας παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία.




(Καθαριότητα και από δικά μας συνεργεία και τοποθέτηση αντισηπτικών στις εισόδους)

Τέλος, στις εισόδους του κτηρίου έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά προς χρήση για όλους τους επισκέπτες.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας, πάντα σε ετοιμότητα, και σε συνεννόηση με τις αρχές, συνεχίζει δραστικά να λαμβάνει προληπτικά μέτρα για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, εφιστώντας την προσοχή, όπως υποδεικνύει ο ΕΟΔΥ, στα προσωπικά μέτρα υγιεινής του κάθε πολίτη.

Μέσω των διαύλων επικοινωνίας της ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε. θα επαναλαμβάνονται συνεχώς ενημερωτικά μηνύματα που θα υπενθυμίζουν τα μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής, που πρέπει όλοι οι επιβάτες να τηρούν ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, κατ’ εφαρμογή οδηγιών του ΕΟΔΥ. 





Εκ της διοίκησης

ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας

Πάντα δίπλα σας…



Νέα & Aνακοινώσεις