Νέα & Ανακοινώσεις



Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε. σεβόμενη πάντα την μακρόχρονη ιστορία της και το κοινωνικό έργο που επιτελεί έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Τη φετινή χρονιά μεταφέρει με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία της αθλητές μικρότερων κατηγοριών, ενισχύει με χορηγίες ποδοσφαιρικές ομάδες νέων που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και πλέον από το περασμένο Σάββατο παίζει… μπάλα και στα σαλόνια της Superleague.






Απαρχή το μεγάλο παιχνίδι που έστρεψε τα φώτα στην πόλη μας, μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος με τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε. βρίσκεται μεταξύ όλων των μεγάλων εταιρειών, με τοπικό και πανελλαδικό αποτύπωμα, που στηρίζουν τον αθλητισμό.

Ο Νο1 μεταφορέας της Μαγνησίας, που εξυπηρετεί πάνω από 1 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως, θα προβάλλεται όλη την αγωνιστική σεζόν στις πινακίδες της Super League, τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και των συνεντεύξεων Τύπου με τους εκάστοτε πρωταγωνιστές της στρογγυλής θεάς.

Νέα & Aνακοινώσεις