Το διήμερο της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου όλα τα φώτα του συγκοινωνιακού κλάδου της χώρας ήταν στραμμένα στη Σκιάθο, καθώς στο νησί των Σποράδων διεξήχθη φέτος η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ).
Η εφετινή συνεδρίαση των αυτοκινητιστών από όλη την Ελλάδα συνέπεσε χρονικά με την επέτειο των 72 ετών συνεχούς προσφοράς και κοινωνικού έργου της Ομοσπονδίας στη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των πολιτών όλης της χώρας.
Η ετήσια Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα “Κουκουναριές” του ξενοδοχείου Skiathos Palace, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Σοφοκλή Φάτσιου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και αυτοκινητιστών από όλη την Ελλάδα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ
Καταρτίσαμε τον εφετινό πίνακα των θερινών δρομολογίων, με ισχύ από την Παρασκευή 26 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και την Πέμπτη 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026.
Tο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου υποδέχεται και φέτος τις αεροπορικές εταιρείες, που συνδέουν τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή με την Ευρώπη.
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι πυκνώνει τα δρομολόγια από και προς Λάρισα.