Νέα & Ανακοινώσεις

H Σκιάθος, το διαμάντι των Σποράδων, απέκτησε την μικροσυγκοινωνία που της αξίζει.

Δεν πέρασαν δύο μήνες από την ανάληψη του έργου της μικροσυγκοινωνίας, από τα Υπεραστικά και Αστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας και η εικόνα στο νησί του Παπαδιαμάντη έχει αλλάξει άρδην.

Παθογένειες, αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές περνούν σιγά-σιγά στο παρελθόν και πλέον ο επισκέπτης απολαμβάνει ολιστικά την εμπειρία επίσκεψης στο νησί έχοντας ως πρώτη επιλογή ένα αξιόπιστο, οικονομικό και ασφαλές μέσο μεταφοράς.

Ένα νησί ύψιστης τουριστικής εμβέλειας αποκτά τη θέση που αξίζει. Το αεροδρόμιο JSI ξεπερνά το ρεκόρ του 2019, τα πλοία πηγαινοέρχονται με φουλ τις μηχανές και τα λεωφορεία των “Συγκοινωνιών Σκιάθου” ασταμάτητα εξυπηρετούν τον μόνιμο κάτοικο και τον επισκέπτη σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και όχι μόνο.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την επίσημη ανάληψη του έργου της μικροσυγκοινωνίας έγιναν άλματα προόδου, που σε διαφορετικές συνθήκες θα χρειάζονταν μήνες σχεδιασμού και υλοποίησης..

Δρομολογήθηκαν νέα, σύγχρονα λεωφορεία, εκπαιδευμένο προσωπικό και η παροχή υπηρεσίας προσαρμόστηκε γύρω από τις πραγματικές ανάγκες του επιβατικού κοινού. 

Από την πρώτη στιγμή εγκαταστάθηκαν kiosks πληροφορίων και πώλησης εισιτηρίων, ενώ οι ψηφιακοί δίαυλοι επικοινωνίας με το κοινό δόθηκαν άμεσα προς χρήση.

Ουρές, ταλαιπωρία, ακανόνιστα δρομολόγια, μόνο δυσφήμηση αποτελούσαν για τον τόπο. Έτσι πλέον μία καλοκουρδισμένη τουριστική μηχανή έχει πάρει μπρος, η τοπική οικονομία έχει ενισχυθεί όπως και το προφίλ του νησιού διεθνώς, αλλά και εντός συνόρων με τις αφίξεις Ελλήνων διασήμων.

Από Σκανδιναβία, μέχρι Γερμανία και από Ιταλία μέχρι Μεγάλη Βρετανία, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι και μία πανέμορφη εμπειρία διαβίωσης στο νησί των Σποράδων, με τις υπέροχες παραλίες, τους φιλόξενους ανθρώπους. Αυτό είναι το πραγματικό (έστω και μακροπρόθεσμα) κέρδος. Ο επισκέπτης που δεν θα επισκεφτεί μία φορά έναν τόπο. 

Η Σκιάθος έχει αναπτυχθεί τουριστικά και διεκδικεί δικαίως να μπει στις του προτιμήσεις των τουριστών. Πλέον, και στον τομέα της συγκοινωνίας πρωτοπορεί και η επιλογή της αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Περισσότερα στο www.skiathostransports.gr 

Νέα & Aνακοινώσεις